5 januari 2017

Recensie #69: Cafetaria Ubachsberg, Ubachsberg

Naam: Cafetaria Ubachsberg
Adres: Kerkstraat 37, Ubachsberg

Geen zin om te koken, dat is voor Sektion Frietteboed een goede reden om er op uit te trekken. We bezochten Cafetaria Ubachsberg in de gelijknamige plaats Ubachsberg.
Aangekomen in de friture had het een beetje een woonkamer-uitstraling, er hing een televisie op en er was veel zitgelegenheid. De ronde bankjes met een eettafel in het midden en de schilderijen aan de muur versterkten dit beeld. Niet typisch frietteboed, maar ook niks mis mee.
De smaak van het eten was over het algemeen prima, maar niet bijzonder. De frietjes waren goed knapperig, evenals de door ons bestelde kipvingers. De bami oriental en mexicano waren niet speciaal. Over de kroket zei één van de testers het volgende: "de kroket was iets te zacht en niet erg knapperig, wat normaal een goede kroket toch wel moet hebben." Dit gaf de doorslag voor de keuze van 6,5 in plaats van 7 frikandellen bij de smaak.
De service was uitstekend, het eten werd aan tafel gebracht en toen de saus op de frietjes niet voldoende bleek, werd deze gratis aangevuld.
In deze frietteboed is het overigens ook mogelijk om Chinese gerechten te bestellen of om deze te combineren met friet.

Smaak: 6,5 frikandellen
Sfeer: 7,2 frikandellen
Service: 8,2 frikandellen

Prijs van een spoetnik: €2,05

Pinnen mogelijk? Ja.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten